INGREDENTES:
- 1 KG DE COGOMELOS - UN CHORRIÑO DE ACEITE DE OLIVA - 1 CEBOLA - 1 CHULLERADA SOPEIRA DE PEMENTÓN DOCE - 1 VASO DE VIÑO BRANCO - 2 FOLLAS DE LOUREIRO
PREPARACIÓN:
LÁVANSE MOI BEN OS COGOMELOS E CÓRTANSE EN ANACOS PEQUENOS. NUNHA TIXOLA BÓTASE O CHORRO DE ACEITE, A CEBOLA PICADA, AS FOLLAS DE LOUREIRO E OS COGOMELOS. DÉIXANSE FRITIR DÁNDOLLE VOLTA DE CANDO EN VEZ. CANDO OS COGOMELOS ESTÉN POCHADIÑOS BÓTASELLE O VASO DE VIÑO BRANCO, O PEMENTÓN E SAZÓNASE. DÉIXANSE A LUME LENTO UNS 10 MINUTOS MÁIS E LISTO PARA SERVIR. ¡BO PROBEITO! |
música
viernes, 11 de enero de 2013
Cogomelos ao estilo da bisavoa María
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Mmmmmmm.....que rico a de estar.Ten unha pinta.
ResponderEliminarmiña nai di que é unha boa receta pero que ela vai facer con champiñóns
ResponderEliminarque hambre!!!!
ResponderEliminarten boa pinta
ResponderEliminar